Εμφανίσεις Καλλιτεχνών, 5.0 out of 5 based on 2 rating

Κώστας Μαρτάκης Βιογραφικό

( 2 Votes )

martakhΓεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1984 στην Αθήνα, Ελλάδα είναι ένας δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής γνωστός για τη συμμετοχή του σε ένα σόου ταλέντων που ονομάζεται Εμφάνιση το 2006 και η συμμετοχή του στο ελληνικό εθνικό τελικό για το διαγωνισμό τραγουδιού της 2008.

Λίγο μετά την εμφάνισή του στην εκπομπή , που υπέγραψε συμβόλαιο με τη στην Ελλάδα και κυκλοφόρησε το πρώτο του το καλοκαίρι του 2006, με τίτλο Πάντα Μαζί πάντα μαζί. Τον Ιούνιο του 2007, Μαρτάκης κυκλοφόρησε το πρώτο s του με τίτλο Ανατροπή Αναστροφή. Το άλμπουμ ήταν γενικά καλά λάβει, με αποτέλεσμα να κερδίσει το βραβείο στα του 2007. Βλέποντας την αυξανόμενη δημοτικότητά του, η ΕΡΤ του ζήτησε να ανταγωνιστεί στο ελληνικό εθνικό τελικό για το διαγωνισμό τραγουδιού της 2008. Το τραγούδι ήταν το και καταγράφηκε σε δύο διαφορετικά στυλ. Το νικητήριο συμμετέχων ήταν S από την Καλομοίρα, και την είσοδο Μαρτάκης »Πάντα και για πάντα στη δεύτερη θέση.

Το φθινόπωρο του 2008, ο Κώστας Μαρτάκης ήταν το άνοιγμα της πράξης για τη συναυλία της Αθήνας . Είχε επιλεγεί από τους διοργανωτές συναυλιών, αφού αναθεωρηθεί αρκετές προβολές βίντεο των Ελλήνων καλλιτεχνών. Ι Νοέμβριο του 2008 αμερικανική τηλεόραση σταθμό Ε! περιλαμβάνονται Μαρτάκη για τους «25 πιο σέξι άντρες στον κόσμο», περιγράφει τον «Έλληνα θεό». διασκέδαση

Τον Μάρτιο του 2009, ανακοινώθηκε ότι ο Κώστας Μαρτάκης υπέγραψε με Μουσική Οικουμενική . Ιούνιο του 2009, Μαρτάκης κυκλοφόρησε ένα τραγούδι ως ενιαία ψηφιακή λήψη με τίτλο Πιο κοντά Έλα πιο κοντά, που αποτελείται από Σουηδούς παραγωγούς . Ένα μουσικό βίντεο, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σιλβέστρος, έκανε το ντεμπούτο του λίγο μετά. Μαρτάκης κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ του Κόντα στις 12 Νοεμβρίου 2009. Τελευτάια εμφανίστηκε στο στο astra μπουζούκια στη Θεσσαλονίκης

Κώστας Μαρτάκης Γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1984 στην Αθήνα, Ελλάδα είναι ένας δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής γνωστός για τη συμμετοχή του σε ένα σόου ταλέντων που ονομάζεται Εμφάνιση το 2006 και η συμμετοχή του στο ελληνικό εθνικό τελικό για το διαγωνισμό τραγουδιού της 2008.

Μοιραστείτε το :

Θεσσαλονίκη