Εμφανίσεις Καλλιτεχνών, 5.0 out of 5 based on 2 rating

Διασκέδαση θεσσαλονικη 2013

( 2 Votes )
 

Διασκέδαση θεσσαλονικη 2013

Τα μαγαζιά της θεσσαλονίκης είναι έτοιμα να ανοίξουμε για τη νέα σεζόν από Σεπτέμβρη 2013 ξεκινάνε όλα τα ρεμπετάδικα τα απαραίτητα club και τα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης στα μπουζούκια θα φιλοσοφήσουμε τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου στο fix ξεκινάει ο Πάνος Κιάμος ο οποίος μετά τις εμφανίσεις που είχε στην Αθήνα στο Club 22 θα ξεκινήσει πολύ δυνατά με το πλευρό του να βρίσκεται η βασιλική νταντά στην πύλη άξιου θα έρθει ο Νίκος Οικονομόπουλος Αντώνης Ρέμος και ο Σάκης Ρουβάς ενώ τα υπόλοιπα μεγάλα ονόματα θα έρθουμε αργότερα στην πύλη άξιου.

Tα μαμούνια live συνεχίζουμε δυνατά και αυτή τη σεζόν άσχημα το οποίο δεν είναι ακόμα γνωστό αλλά σίγουρα θα κανει εντύπωσή και ο κόσμος στην θεσσαλονίκη θα το προτιμήσει ανεπιφύλακτα Astra Live θα φιλοξενήσουμε επίσης τα μεγαλύτερα ονόματα με επικρατέστερα αυτά της Νατάσσας Θεοδωρίδου και του Αντύπα . Μεγάλη προτίμησή θα δείξουν φοιτητές στα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης όπως είναι η φώλια του κόκκορα το παρασκήνιο Live καθώς επίσης και το ουρανιο τοξο και το ρεμπέτ Ασκερ .

Τα μπαρ του κέντρου θα συνεχίζουμε κανονικά όπως τα ξέραμε όπως είναι το Κοράλ, Markiz , τα μαγαζιά της Βαλαωρίτου και της Συγγρού και τα Λαδάδικα. Μεγάλη εντύπωση προκαλεί το γεγονός οτι στην περιοχή του αεροδρομίου θα λειτουργήσουμε χειμερινά μπουζούκια ένα από αυτά είναι lido Live του πρώην club W θα συνεχίζει τις εμφανίσεις του και την χειμερινή περίοδο και θα μας θυμίσει κλασικά παραδοσιακά μπουζούκια

 
διασκέδαση θεσσαλονικη 2013 Τα μαγαζιά της θεσσαλονίκης είναι έτοιμα να ανοίξουμε για τη νέα σεζόν από Σεπτέμβρη 2013 ξεκινάνε όλα τα ρεμπετάδικα.

Μοιραστείτε το :

Θεσσαλονίκη