Έκδρομές Bansko, 4.5 out of 5 based on 15 rating

Έκδρομές Bansko 2016

Bansko εβδομαδιαίες προσφορές από Θεσσαλονίκη

 bansko_ekdromes

 

Εβδομαδιαίες αναχωρήσεις Bansko:

Οι αναχωρήσεις για Bansko γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο από το άγαλμα του Βενιζέλου στην Εγνατία. Η ώρα συνάντησης για τα τριήμερα Παρασκευή είναι στις 7:00 το πρωί και 16:00 το απόγευμα ενώ για τα διήμερα Σαββάτο  7:00 το πρωί.

Προσφορές Εκδρομές Bansko

Η προσφορές Bansko φαίνονται στον παρακάτω πίνακα:

Ξενοδοχείο: 3μερα (2 διαν.)
Casa Karina 3***

65€/ άτομο

Green Life 4****

70€/ άτομο

Έκδρομές Bansko Τιμές

Έκδρομές Bansko Μεταφορά με πολυτελές Λεωφορείο.

Έκδρομές Bansko Συνοδός που θα σας εξυπηρετήσει σε όλη τη διάρκεια της εκδρομής.

Έκδρομές Bansko Πρωινό στο Ξενοδοχείο.

Έκδρομές Bansko Ταξιωτική Ασφάλεια.

Έκδρομές Bansko Δωρεάν χρήση πισίνας , σάουνα , χαμάμ , γυμναστήριο του ξενοδοχείου.

Πρόγραμμα εκδρομής Bansko:

1 Μέρα: Αναχώρηση από το άγαλμα του Βενιζέλου στην Εγνατία στις 7:00 για τα σύνορα στον Προμαχώνα . Γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος για ταυτότητες ή διαβατήρια. Μικρή στάση στα Beauty free και αναχώρηση μετά από ένα τέταρτο για Βουλγαρία. 'Άφιξη στο Σαντάνσκι για οικονομικές αγορές και καφέ. Αναχώρηση για Bansko μέσα από μια πολύ όμορφη διαδρομή δίπλα από τον ποταμό Στρυμόνα. Με την άφιξη γίνεται η πρώτη γνωριμία με το χωριό του Bansko και δίνονται οι απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές από τον υπεύθυνο εκδρομής. Αφού τακτοποιηθείτε στα δωμάτια μπορείτε να κάνετε μια βόλτα στο γραφικό χωριό του Bansko και να πιείτε ένα κρασάκι πριν την πρώτη διανυκτέρευση.

2 Μέρα: Υπάρχει η δυνατότητα αναχώρησης για την πρωτεύουσα Σόφια ή να μείνετε στο χωριό του Μπάνσκο και να πάτε στα λιφτ για σκι ή καφέ στο Σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου. Στη Σόφια αν επιθυμείτε να έρθετε να γίνει μια ξενάγηση στο Πόλη και θα δούμε μνημεία και τουριστικά θέρετρα. Το βράδυ γίνεται η επιστροφή για διανυκτέρευση. Η χρέωση για όσους επιλέξουν να έρθουν Σόφια είναι επιπλέον 15 ευρώ /  άτομο.

3 Μέρα: Ελεύθερο πρόγραμμα μετά το πρωινό και αναχώρηση αργότερα για το Μελενικο . Ένα γραφικό χωριό 250 κατοίκων όπου ζούνε πολλοί Έλληνες και είναι προστατευόμενη περιοχή από την Unesco καθώς βρίσκεται στη σκιά μεγάλων βράχων από ασβεστόλιθο και να γευματίσουμε προαιρετικά σε κάποιο από τα ταβερνάκια και να δοκιμάσουμε το πασίγνωστο κόκκινο κρασί που παράγει ο τόπος. Έπειτα επιστρέφουμε Θεσσαλονίκη.

Κρατήσεις για Bansko:

Κρατήσεις για Bansko και πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310626571 ή 6978469465 (whats up)

Η κράτηση είναι σε προνομιακή τιμή και το κόστος διαμονής στα εκάστοτε ξενοδοχεία είναι χαμηλότερη από την άμεση κράτηση απευθείας με το ξενοδοχείο.

Η κράτηση για να ισχύει θα πρέπει να γίνει προπληρωμή στο γραφείο ή σε τραπεζικό λογαριασμό του γραφείου.

Π.Π.Γερμανου 30
Θεσσαλονικη 54 622
MHTE(09.33.E.61.00.01100.01)

πληροφορίες Έκδρομές Bansko:

 

Χάρτης Bansko:

 

Αξιολόγηση Bansko:

( 15 Votes )